Bestellen en betalen

Bestellen

Bestellen bij de kleine wasbeer is heel eenvoudig.

1. Plaats je bestelling in het winkelmandje, controleer de bestelling.

2. Kies het land (of plaats als je in Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwent of Vragender woont) waar je jouw bestelling naartoe wilt versturen.

3. Vervolgens klik je op bestellen. 

4. Vul je persoonlijke gegevens in. (Optioneel: maak een account aan en/of log in)

5a. Controleer je persoonlijke gegevens. (Gebruik eventueel een alternatief afleveradres)
5b. Kies eventueel een afhaalpunt in plaats van een thuisadres.

6. Wanneer al je gegevens kloppen, klik je op volgende.

7. Kies de verzendmethode.

8. Klik bij betaalmethode op vooraf overmaken. Omdat ik (nog) niet met I-deal werk, krijg je na het plaatsen van de bestelling zo snel mogelijk een mail met een betaalverzoek. 

9a. Moet er een persoonlijk detail toegevoegd worden? Schrijf bij het veld 'opmerkingen' de naam en/of de geboortegegevens  die op het artikel moet komen.
9b. Heb je gekozen voor een detail van het geboortekaartje op de producten? Stuur een scan van het geboortekaartje via de contactpagina, of geef in het veld 'opmerkingen' aan dat je het kaartje via de post wil versturen.* 

9. Klik op 'Koop nu' om je bestelling af te ronden.

 Hoera! Je bestelling is geplaatst!

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

 

*De verzendkosten van het geboortekaartje zijn voor eigen rekening en zijn niet inbegrepen in de factuur. 

 

Orderbevestiging
Direct na het afronden van je bestelling op de website ontvang je van ons een e-mail. Indien je geen e-mail ontvangt, dan is de kans groot dat je een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Stuur een e-mail naar info@dekleinewasbeer.nl en wij kijken de status van je order na en sturen je alsnog een bevestiging. Wij raden aan altijd goed je gegevens te controleren en direct met ons contact op te nemen als er iets niet klopt. Dit kun je per e-mail doen of via de contactpagina

 

Verzenden
De kleine wasbeer doet zijn best om zo snel mogelijk de artikelen naar jou te verzenden. Ik streef er naar om binnen 10 werkdagen jouw pakket te hebben verzonden. 

 

Verzendkosten

De verzendkosten kunt u vinden bij het bestellen van een product. Als u in Lichtenvoorde woont zijn de verzendkosten minder hoog, omdat wij het dan bij u komen langs brengen. We maken via de mail een afspraak met je over het bezorgen van de pakketjes 

 

Betalen

Vooraf overmaken

Na het plaatsen van een bestelling krijg je een bevestigingsmail. Wij sturen jou later nog een mail waarin een betaalverzoek staat voor de door jouw bestelde artikelen. Deze kan je dan digitaal en veilig via jouw eigen bank overmaken. Als wij de betaling ontvangen hebben zullen wij dit bevestigen en het artikel speciaal voor jou gaan maken. 

Rekening nummer: NL24 RABO 0367 7953 96